Hvilke mobilabonnement er best på mobildata

mobilabonnement best på mobildata
5/5 - (1 vote)

Hvilke mobilabonnement er best på mobildata?

Når man skal velge mobilabonnement er mengde GB mobildata man får inkludert i måneden ofte en viktig faktor for mange. Det finnes en rekke forskjellige mobilabonnement å velge mellom, fra ulike operatører og som tilbyr egne avtaler for mobildata. For å finne frem til de beste avtalene kan det derfor lønne seg å bruke litt tid på å se hvilke abonnement og avtaler som finnes, før man bestemmer seg for en avtale som passer sitt forbruk. For å gjøre valget litt lettere kan du her se en oversikt over noen utvalgte mobilabonnement som tilbyr gode avtaler for mobildata og tips til å velge det beste mobilabonnementet for seg.

Tenk gjennom hva du skal bruke mesteparten av mobildataen til

Det kan lønne seg å ha tenkt gjennom sin egen mobilbruk på forhånd, for å vite hva man har behov for og ikke. Det er dumt å måtte betale for en rekke tjenester man ikke bruker, men også et abonnement som koster deg mye om du må bruke mobilen utenlands eller som har høye priser på ekstra datapakker.

Man trenger ofte ikke alt for mye mobildata for å gjøre enkle ting som å spille bingo hos et nettkasino som https://no.bingo.com/promotions/welcome-to-bingo eller å surfe på nett. Skal man hovedsakelig bruke mobildata for dagligdagse ting som å surfe, bruke chatte applikasjoner eller høre på musikk, kan man derfor også ofte klare seg fint med et mobilabonnement med mindre mengde mobildata. Dersom man reiser mye eller bruker mobildata ofte og på ting som krever mer mobildata, bør man derimot velge et abonnement med mer mobildata enn de aller billigste abonnementene.

Bruk litt tid på å se hvilke valg du har

Med mange mobilabonnementer å velge mellom, kan det være lurt å bruke litt ekstra tid på å finne et mobilabonnement som passer til det man ønsker å bruke mobilen til aller mest. Kanskje er mobildata med rask hastighet ekstra viktig, mange GB inkludert per måned, eller kanskje å kunne bruke mobildata utenlands uten å måtte betale mye i ekstrakostnader. Her bør man se hva de ulike mobilabonnementene har som priser på de ulike tjenestene før man bestemmer seg.

Det finnes i tillegg en rekke nettsteder man kan besøke som gir deg en oversikt over alle mobilabonnementer som finnes på det norske markedet, slik at du enklere kan finne det abonnementet som passer best.

Utvalgte mobilabonnementer

Noen av de mest populære mobilabonnementene er de som gir deg mest mulig mobildata til lavest mulig pris. De største mobiloperatørene i Norge er Telenor, Telia og Ice, som alle tilbyr mobilabonnement til en noe tilsvarende pris. Greier man seg med mellom 3-4 GB per måned kan man finne en rekke mobilabonnement som koster rundt 250 og 350 kr i måneden. Mange abonnementer koster derimot ikke altfor mye mer om man ønsker en høyere datamengde. For eksempel vil et abonnement fra Ice med 6 GB koste 299 kr per måned, mens man kan få 10 GB for 349 og hele 20 GB for 449 kr.

Hvilke mobilabonnement er best på mobildata
Scroll to top
SatNet